Frugt og grønt engros

En optimal kombination af sæson, pris og transport

En optimal kombination af sæson, pris og transport

Hvis man arbejder i køkkenet på et hotel, i en restaurant, café, kantine eller lignende, så bestiller man ofte store varepartier hjem af fødevarer og andre produkter til madlavningen. Det kan dog føles lidt som en jungle, når man skal vælge det firma, der skal levere til en, da der desværre er stor forskel på kvaliteten. Det er vigtigt, at maden og fødevarerne altid er i top, og det er derfor nødvendigt, at man ikke vælger det første og det bedste. 

Levering af friske grøntsager og frugt til virksomheder hos AogC.dk 

Det er især vigtigt, at frugten og grøntsagerne altid er friske, da det er noget, kunden lægger mærke til med det samme, og det kan på ingen måde skjules. Hos AogC.dk kan man heldigvis få leveret frugt og grønt engros, hvor kvaliteten og smagen altid sidder lige i skabet. Hvis du ønsker frisk frugt og grønt til de bedste priser, så er AogC.dk det perfekte sted at bestille fra. 

Frisk frugt og grønt i mere end 100 år

AogC.dk har en masse erfaring med i bagagen, når det kommer til levering af frugt og grønt, da de har gjort det i mere end 100 år. Du er derfor i trygge hænder, når du bestiller herfra, og du kan være sikker på kvalitet i topklasse. De leverer altid en perfekt kombination af sæson, pris og transport samtidig med, at de også tilbyder et spændende udvalg af nye og friske varer. 

Hos AogC.dk kan du bestille via web, telefon eller fax. Derudover kan bestilling af varer foregå hele døgnet, og du får levering inden for få timer. Afslutningsvis tilbyder de også et individuelt statistik-økoregnskab til dig som kunde. 

Klik ind på deres hjemmeside og få et nærmere indblik i, hvad de kan tilbyde. Du vil bestemt ikke fortryde det, når du bestiller frugt og grønt fra AogC.dk.