Zendium tandpasta

En mild, men effektiv tandpasta

En mild, men effektiv tandpasta

Der findes efterhånden et væld af forskellige typer tandpasta på markedet, men de fleste af os har alligevel en favorit. Zendium tandpasta er i den grad én af de populære valg, der kommer med varme anbefalinger fra både tandlæger og private, og det er med god grund. Zendium har nemlig specialiseret sig i mange år og formår at give deres kunder det ypperligste inden for tandpleje på baggrund af flere års forskning og udvikling. 

Det bedste af det bedste inden for tandpleje

Zendium er det mest pålidelige brand ifølge tandlæger i Skandinavien og er et af de førende brands i Danmark. Men hvorfor er Zendium så fantastisk en tandpasta i forhold til andre produkter på markedet? Først og fremmest indeholder Zendium naturlige enzymer og proteiner, der booster de gode bakterier i munden og reducerer de dårlige bakterier og dermed bekæmper årsagerne til tandproblemer. Du beskytter derfor din mund naturligt med Zendium. Derudover er Zendium også en yderst mild tandpasta, der er skånsom mod dine tænder og tandkød. Den er produceret på en mild formel, der indeholder 0 % SLS, som er et skummemiddel, der ellers normalt findes i tandpasta. Det skulle efter sigende ændre, hvordan ting smager i munden og er derfor ikke hensigtmæssigt at indtage. Zendium indeholder udelukkende milde ingredienser, der kan bruges af alle i familien. 

Køb din Zendium tandpasta hos Mundfrisk.dk 

Hos Mundfrisk.dk finder du netop et udvalg af Zendium tandpasta, hvor der findes noget til de flestes behov. Udvalget byder blandt andet på Zendium Complete Protection Tandpasta, der effektivt bekæmper årsagerne til huller og tandkødsproblemer. En tandpasta der giver beskyttelse af hele munden. Derudover forhandler de også Zendium Sensitive Tandpasta, der modvirker isninger i tænderne, som der er mange, der døjer med. Desuden holder den også tænderne mere hvide og er generelt god til sårbart tandkød og følsomme tænder. Du kan også få Zendiums tandpasta til børn i udvalget, der er skræddersyet til de behov, som børns tænder har i den alder. Tandpastaen giver en god hærdning til mælketænderne, og så har den en dejlig frugtagtig smag, som de fleste børn vil elske. Der findes derfor en tandpasta til alle i familien hos Zendium. 

Klik ind på Mundfrisk.dk og find den Zendium tandpasta, der matcher dine behov eller andre i familien. Her får du altid gode og lave priser, hvor alle kan følge med – og hvis du er i tvivl om det mindste, så skal du bestemt ikke holde dig tilbage med at spørge deres kundeservice.