Fritid & hobby

Dyrk din hobby med god samvittighed

Det er blevet mere og mere populært at hækle og strikke igen, og det giver også rigtig god mening for det er både en rigtig hyggelig og afstressende hobby, hvor man samtidig føler, at man kan producere noget. Hvis du hækler eller strikker tøj til sig selv eller til børn, så ved du også, at typen af garn og garnets kvalitet har stor betydning for, om det, man laver, er behageligt. Det ved de hos Garnguru.dk, og derfor tilbyder de et stort udvalg af lækkert økologisk garn i en høj kvalitet. At garnet er økologisk betyder desuden, at der hverken er blevet brugt kemikalier eller sprøjtemidler i produktionen, hvilket også betyder at det ikke irriterer huden.

Økologisk til mange projekter

  • Økologisk uldgarn: Alt i denne kategori kommer fra får, som ikke har været i kontakt med kemikalier, og hvor dyrevelfærd været i højsædet.
  • Økologisk bomuldsgarn: Garn lavet af bomuldsplanter dyrket på økologisk vis og helt uden brug af sprøjtemidler.
  • Økologisk strømpegarn: Her finder du bæredygtigt strømpegarn, der modsat den almindelige blanding af uld/akryl og nylon ikke har den miljøbelastende nylon i sig. Den er nemlig skiftet ud med de naturlige nældefibre, der er blandet med uld – det giver stærkt og bæredygtigt garn.
  • GOTS Garn: Her er alt det GOTS certificerede uld- og bomuldsgarn samlet. Det er garn, der er dyrket under økologiske forhold og hvor der er garanti for, at alt fra arbejdsforhold og produktionsprocesser til kvalitetsforhold er sket under ordentlige forhold og med bæredygtighed for øje.

Udforsk de mange muligheder for bæredygtige projekter

Mangler du inspiration til dit næste projekt, kan du også finde det på hjemmesiden, hvor du kan gå på opdagelse i deres strikkekits og strikkeopskrifter.

Tilmeld dig desuden nyhedsbrevet med din e-mailadresse og spar 10% på det, du køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *