Porcelæn

Den gode indflyttergave: 3 tips

Står du foran en større indflytningsfest, men ved du ikke helt, hvad du skal tage med, eller hvor mange penge man egentlig skal give for? Så er du nok ikke den eneste, men heldigvis har vi her samlet nogle bud på, hvad du kan komme med, som faktisk giver mening for dem, der er flyttet ind.

Porcelæn og stel til køkkenet

De fleste par samler på en eller anden form for stel. Om det er Royal Copenhagen eller noget lidt mere personligt som eksempelvis Mads Stage krus, så kan du helt sikkert finde noget, der passer ind, og som de har noget af i forvejen. Samtidig kan man selv lidt bestemme prisen på stellet, fordi du bare lader være med at købe for mange af dem, hvis det løber op i prisen.

Udstyr til køkkenet

Man kan aldrig have for lidt udstyr til køkkenet. Så skulle det da kun være, fordi man har begrænset plads i skabene til at have det liggende. Men særlige redskaber kan man altid få brug for. Det kan godt være, at en kitchen aid er lidt for stor, men ting som et stegetermometer eller en god pande kan altid bruges.

Våde gaver

Og med våde gaver menes der naturligvis øl, vin og spiritus, som man altid kan bruge. Det kan ligefrem være, at det kan bruges på samme aften, men under alle omstændigheder kan det tilføjes barskabet og nydes på et senere tidspunkt. Her kan du i hvert fald være helt sikker på, at pengene ikke er spildt, fordi alle kan bruge alkohol i deres tilværelse.