Arbejde

Dansevinyl er det ideelle gulvunderlag til de aktive

Vinylgulv er et slidstærkt gulv, der samtidig er nemt at gøre rent. Montering af gulvet er nemt og kræver ganske lidt.

Vinylgulv er derfor særdeles velegnet til steder, hvor gulvet skal håndtere ekstra slid og skal være særdeles holdbart.

Af vinylgulv findes der dansevinyl, som er det perfekte underlag til dansegulvet eller scenen, uanset hvilken type af dans der er tale om. Dansevinyl findes også i et bredt udvalg af farver, mønstre og fås med enten en skinnende eller en mat overflade, så der er et gulv til enhver lejlighed.

Montering

Dansevinyl er let et montere og fungerer derfor også glimrende som et midlertidigt underlag, der hurtigt kan lægges, tages af igen og tages med videre. Dansevinyl er derfor perfekt til turneer. Den hurtige montering betyder også, at selv de helt store sportshaller kan blive pyntet op på ganske kort tid.

Stødabsorberende

Dansevinyl er et skånsomt underlag, der absorberer stød. Det er derfor et optimalt underlag for dansere, og hjælper med at absorbere og mildne stød fra for eksempel hop og spring. Dansevinyl kan dog også fås i en ekstra tynd udgave, hvis det ekstra stødabsorberende underlag ikke er nødvendigt. Dette kunne for eksempel være i situationer, hvor dansevinylen benyttes for dets udseende. Fordelen ved den tynde udgave af vinylen er, at underlaget hurtigere lægger sig, og det er derfor ideelt til turneer, hvor monteringen, og senere afmonteringen, skal foregå hurtigt.

Det er også muligt at anskaffe sig et undergulv eller ’sprung-floors’ til at lægge under dansevinylen, hvis man ønsker ekstra stødabsorption eller elasticitet.

Rengøring

Dansevinyl er let at rengøre, så det er nemt at vaske sved og andet skidt af, efter man har taget en svingom på dansegulvet.

Det er vigtigt, at man sørger for at bruge de rigtige produkter til rengøring af gulvet, hvis dette er dansevinyl. Almindelig gulvsæbe kan gøre overfladen, og dermed gulvet, glat.

Det kan også være en god ide at investere i antistat sæbe til jævnlig rengøring af dansevinylet, da denne sæbe sørger for, at gulvet ikke bliver statisk elektrisk.

Man bør rådføre sig hos for eksempel udbyder af dansevinyl i forhold til rengøring af gulvet, men ellers er rengøringsprocessen nem, og rengøringsarbejdet kan udføres af hvem som helst. Typisk vil udbyderen også sælge rengøringsmidlerne, der er egnet til dansevinylet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *