Geotekstil

Brug geotekstiler til erosionssikring

Brug geotekstiler til erosionssikring

Mere end 50 års erfaring med geosystemer, har gjort det muligt for Nykilde at udvikle et højkvalitetsprodukt til sikring af erosion – et produkt der hverken går på kompromis med funktion eller miljøvenlighed.

Produktet kaldes et geotekstil. Det er løbende blevet udviklet og forfinet, og i dag kan det tilpasses enhver udfordring, du måtte stå med i forbindelse med erosionssikring; fra krævende stabiliseringsopgaver over permeable belægning til konstruktionsbelægning.

Presto Geosystems

Geotekstilerne går under navnet Presto Geosystems, og det er en innovativ løsning til håndtering af regnvand og erosion. Produkterne bruges som udgangspunkt til at beskytte boliger, industri og infrastruktur mod øgede nedbørsmængder, og afhængig af situationen bruges geoceller eller erosionsmåtter.

Geoweb er et cellesystem, der går for at være den absolut bedste løsning til krævende stabiliseringsopgaver – og det gælder uanset om du ønsker at stabilisere veje og fortove, beskytte stejle dæmninger og kanaler mod glidninger eller hindre havets nedbrydning af klitter og skrænter.

Produktet findes i mange forskellige størrelser, så det kan tilpasses den enkelte udfordring, og samtidig er det en økonomisk forsvarlig løsning til jordstabilisering på grund af den høje ydeevne, nemme installation og tilgængelige pris.

Permeable belægning er også en mulighed med geotekstilerne fra Nykilde. Med dem kan du på én gang skabe stabilitet, dræne vand og beskytte miljøet. Belægningen kan fyldes med forskellige fyldmaterialer, fx jord, græs eller grus, så det kan passe ind i omgivelserne.

Konstruktionsbelægning udviklet til byggepladser finder du også hos Nykilde. Produktet anvendes typisk til midlertidigt eller langvarigt brug under konstruktion og byggeri, ligesom de bruges til at sikre tilkørselsveje over blød jord, forsyningssikkerhed over græsplæner, kørselsopbevaring, landskabsarbejde og meget meget mere.

Kontakt Nykilde

Har du brug for yderligere informationer om geotekstiler, kan du med fordel kontakte Nykilde, der både kan rådgive og vejlede samt udarbejde et gratis og uforpligtende tilbud på en løsning til dit projekt.