Brænde i Odder

Brænde i Odder til de varme tider

Brænde i Odder til de varme tider

Når man bor i den jyske by Odder, der befinder sig en god sjat kilometer syd for den jyske hovedstad, Aarhus, er der mange forskellige anledninger til at man har brug for at fyre op med brænde.

Men der er til gengæld kun ét enkelt godt sted, hvor du får mange fordele ud af at handle sit brænde til Odder-brug hos!

Det er nemlig hos det meget rammende Strandgaards Brænde, hvor du selvfølgelig altid kan finde en god oversigt over godt, brugbagt og tørt brænde, der allerede er klar til optænding. Du får til hver en tid kvalitetsbrænde hos dem, og vil formentlig være den bedste per rummeter, du kan finde.

Men selv hvis du skulle falde over nogle brændeleveringsfirmaer, der – som Strandgaards Brænde – allerede har hugget brændet til brændbare stykker og knuder til diverse afbrændingsformål- og steder, så kan de næppe levere en lige så god ekstra-service, som Strandgaard kan.

Det vil vi uddybe lidt nærmere.

Betragt deres hjemmeside, for udover deres varesortiment på en overskuelig oversigt kan man også se, at de har inddækket Aarhus-området- og omegnen i felter med farvekoder for, hvad det vil koste at levere brændet i en given zone.

Det kan nok ikke blive meget nemmere at regne ud, hvad det vil koste en som kunde at bestille brænde hjem til ens bopæl fra strandgaardsbraende.dk, når man først har fundet sin bolig på kortet.

Så når man skal bruge brænde i Odder, er det bare med at finde Odder på kortet (de leverer også til blandt andet Silkeborg og Vejle, hvis det er), aflæse zonen og se på listen, hvad det vil koste en. Meget nemmere kan det ikke blive!

Så bliver brændet leveret klart, pakket og helt tørt til, at du kan fyre op med det i brændeovnen, kakkelovnen, i kaminen eller ude ved et bål i haven, hvis vejret er til det.

Det er sådan set helt op til dig, hvad du vil bruge brændet til.