Fritid & hobby

Arbejds- og fritidstøj til udendørsmennesket

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Opholder du dig meget udendørs og mangler tøj og udstyr til at klare alt slags vejr? Så er Helly Hansen workwear helt sikkert noget for dig! Måske arbejder du som murer og står og mangler en slidstærk og varm fleecejakke til arbejdet. Eller måske fisker du meget i din fritid og leder efter et par vandtætte overalls eller en god regnfrakke. Hos havhokeren.dk finder du blandt andet mærket Helly Hansen workwear, som specialiserer sig i udendørs arbejds- og fritidstøj til både mænd og kvinder.

Om Helly Hansen workwear

Helly Hansen er et stort internationalt selskab med næsten 150 års erfaring inden for tekstilindustrien. De har udviklet tøj til udendørs brug siden 1877 og er et fremtrædende og respekteret mærke på markedet. Kvaliteten er i top, og de praktiske produkter vægter bevægelighed, varme og åndbarhed højt. Helly Hansen workwear benytter sig af gode, varme, vandtætte og åndbare materialer, som gør livet lidt lettere for folk, der bruger meget tid udendørs. Helly Hansen workwear har fokus på fremstilling af tøj, der leder væske ud gennem kroppen men samtidig forbliver tørt og varmt ved hudens overflade. Det er altså tiltænkt mennesker, der ved, at der ikke findes dårligt vejr, men kun dårlig påklædning.
Den primære målgruppe er arbejdsfolk, der opholder sig meget udendørs som for eksempel tømrere, snedkere og fiskere. Her findes alt fra sikkerhedssko og halsvarmere til waders og brændhæmmende skiunderbukser. Da fokus ligger på det generelle udendørsmenneske, er Helly Hansen workwear dog ikke kun målrettet mennesker, der opholder sig udendørs i forbindelse med et arbejde – det er bestemt også ideelt for mennesker, der opholder sig meget udendørs i forbindelse med en fritidsbeskæftigelse. Det er altså ligegyldigt, om du leder efter en varm undertrøje til arbejdet eller til vandreturen – Helly Hansen workwear har, hvad du skal bruge.

Om havhokeren.dk

Havhøkeren startede ud som en butik målrettet fiskeren. I dag dækker sortimentet på webshoppen over både modetøj, arbejdstøj og tøj og udstyr til udendørs- og fritidsfolk. Havhokeren.dk tilbyder gratis fragt ved køb for mere end 500 kroner, og er du ikke tilfreds med det købte produkt, har du 30 dages gratis returret.

Gå ind på havhokeren.dk og find det udstyr, der passer perfekt til dig og dine behov!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *