Arbejde

AIRTOX sikkerhedssko til en komfortabel hverdag

Hos Ekco.dk har vi samlet et stort udvalg af AIRTOX sikkerhedssko til udendørs såvel som indendørs brug. AIRTOX sikkerhedssko er robuste og designet til at modstå slid – selv under hyppigt brug. Materialerne, som skoene fremstilles i, er højteknologiske, innovative og desuden grundigt testet af folk i arbejde. At AIRTOX sikkerhedsskoene er testet ude i den virkelige verden og derefter justeret, hvor det har været nødvendigt, er din garanti for, at de er slidstærke og har de funktioner, der kræves af et par gode sikkerhedssko. Alle de AIRTOX sikkerhedssko, vi tilbyder, er åndbare, og nogle er endvidere også vandtætte. Vores brede sortiment giver dig mulighed for at vælge et par sikkerhedssko, som har lige netop de funktioner, der passer til dig. Vores udvalg af AIRTOX sikkerhedssko fås i flere forskellige prisklasser, og i vores webshop har vi altid gode tilbud på samme. Med et par AIRTOX sikkerhedssko er du klædt godt på til en komfortabel hverdag.

Fordele ved AIRTOX sikkerhedssko

AIRTOX sikkerhedssko har mange fordele. Nogle af de største er, at de er verdens letteste sikkerhedssko, og at de er fremstillet i en uovertruffen kvalitet. Designet er moderne og typisk skandinavisk, og udformningen er elegant og atletisk. Vigtigst af alt giver AIRTOX sikkerhedssko dig den højest mulige sikkerhed, så du altid kan føle dig tryg på dit arbejde. Sålerne har naturligvis integreret affjedring, som er nøglen til at bevare følelsen af velvære – selv på lange arbejdsdage. Ydersålerne er fremstillet i gummi, hvilket gør AIRTOX sikkerhedssko skridfaste og dermed særdeles velegnede til gang på ujævne og udfordrende overflader.

Højteknologiske sikkerhedssko fra AIRTOX

I produktionen af AIRTOX sikkerhedssko anvendes mange teknologier, som alle er udviklet ved AIRTOX’ hovedkvarter i Danmark. Teknologierne er udviklet med henblik på at give dig og dine medarbejdere maksimal komfort, støtte og sikkerhed i jeres arbejde – hver dag. Her kan du læse om tre af de vigtigste teknologier:

  • Aquacell: En avanceret membran, som er 100 procent vandtæt. Dertil har membranen en åndbarhed, som er 25 procent højere end åndbarheden i andre lignende membraner.
  • Whitelayer: Det stærkeste sømværn på markedet, som er fremstillet i et blødt, let og fleksibelt materiale. Formålet med Whitelayer er at opnå en så høj sikkerhed, lethed og komfort som muligt.
  • Cool&me: Et intelligent kølesystem, der giver en exceptionel luftcirkulation. For at holde fødderne tørre og lugtfrie transporteres luften konstant væk fra fødderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *