Mode

4 uundværlige elementer i herregarderoben

Vi skal jo helst ikke snakke for højt om, at der findes tøj, der er bedst til mænd, og tøj, der er bedst til kvinder, men i praksis er der bare nogle genstande, der er helt uundværlige i enhver mands garderobe. Og der er helt sikkert nogle af nedenstående ting, som du allerede ejer – og hvis du ikke har alle sammen, bør du overveje at investere i de sidste par stykker.

Vi giver dig her 4 stykker kluns, som enhver mandig mand kan pryde sig med.

Cowboy jeans

Cowboy jeans passer egentlig til både mænd og kvinder, men særligt hos mænd er der noget ikonisk over de blålige cowboy jeans, som har noget wild west over dem. De har en god pasform, de holder længe, og så er de bare rigtig mandige.

Ikoniske bukser får du blandt andet med mærket Wrangler, som gennem generationer har tilpasset deres jeans uden at gå på kompromis med den oprindelige idé om hårdføre jeans til mænd. Udover Wrangler findes der også en række andre velkendte mærker, som du kan benytte dig af.

Den hvide/blå arbejdsskjorte

Hvis du har set Løvens Hule, omtales denne type skjorte som antimode til skjortekrigeren, fordi man bare ikke kan have nok af dem. Det er til den ambitiøse mand, der vil fremad karrieremæssigt, og derfor bør man have 10-20 skjorter hængene i skabet.

Skjorterne er utroligt simple, men simpliciteten er det, der gør dem til et stærkt aktiv. De fremstår bare topprofessionelle, og det samme gør du, når du bærer dem. Og det er akkurat det, der er meningen med det hele.

Skovmandsskjorten

Som en diametral modsætning til den blå/hvide arbejdsskjorte anbefaler vi på det stærkeste skovmandsskjorten, som er mindre formel, men omvendt også en tand mandigere. Fordi hvad er mere mandigt end en behåret nordmand, der står og hugger brænder i de farlige fjelde?

Et stylet jakkesæt

James Bond har gjort mange gode ting, men den bedste er nok at have introduceret os til det perfekte jakkesæt på den perfekte mand. Vi drømmer alle om at se ud som Pierce Brosnan, og effekten på damerne kan tydeligt ses i filmene. Jakkesættet er det ultimative mandlige stykke påklædning, og derfor fortjener det også æren af at runde den her liste af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *