Biler

4 fantastiske stykker luksuslegetøj til bilen

Er du også en rigtig Brian, eller sætter du bare pris på en bil og godt udstyr til den? Så er du landet det rette sted. Vi guider dig her igennem nogle forskellige stykker tilbehør til din bil. Der er både praktisk udstyr, men vi kigger selvfølgelig også på alt det unødvendige grej, som vi alle sammen elsker.

Kør bødefrit med Saphe

Kram.dk er der rigtig mange ting, og en af de ting er enheden Saphe, som er en lille enhed, du sætter i forruden, som advarer dig, når der er fartfælder eller uheld forude. Den er brugerstyret, og det betyder, at du skal melde ind, når du ser en fartfælde eller et uheld.

En holder til mobilen

Du må som bekendt ikke køre bil og tale i telefon samtidig, hvis du ikke gør det håndfrit. Med en holder til mobilen kan du ikke alene tale håndfrit, men du kan også bruge mobilen som GPS, når du skal finde vej. Derved behøves du ikke investere i en dyr GPS – win-win.

Kompatibel mobillader til bilen

Din bil har som bekendt ikke en stikkontakt, men den har derimod de her varmestik, som ligner noget, man putter cigaretter ned i. Du kan godt finde en kompatibel mobilopleder til disse stik, så du også kan få ladet din telefon op, mens du kører bil. Det er vigtigt på lange ture, hvor din mobil måske kan løbe tør for strøm.

Bøjle til nakkestøtte

Kører du også med skjorter, fordi du er en rigtig businessman? Så er en bøjle til din nakkestøtte ganske uundværlig. Tag dit tøj med på farten helt uden, at det krøller.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *