Butiksinventar

3 tips til den nyåbnede butik

Står du med en helt nyåbnet butik, eller har du planer om at starte op, når mor Mette vælger at give os løbepas igen? Hvis det er første gang, du åbner butik, så er der mange ting, du skal have for øje, og hvis det er anden eller tredje gang, så har vi sikkert stadig nogle gode fifs, som du kan tage i brug.

Professionelt butiksinventar

Det betyder meget for købelysten, om butikken er ren og ryddelig, samt om inventaret ser professionelt ud. Ingen har lyst til at købe ved noget, der ligner en hjemmelavet panikløsning. Med eksempelvis plakatskinner kan du få plakater, der hænger ned fra loftet i forbindelse med en kampagne i stedet for nogle hjemmelavede krusedulletegninger, du har sat på vinduet med elefantsnot. Det giver bare en helt anden oplevelse.

Lav en konkurrence på Facebook

Facebook er et fantastisk sted, når man vil åbne ny butik. Man kan nemlig få utroligt meget lokal reach med en simpel konkurrence om noget, der ikke behøves at have en værdi på mere end et par hundrede kroner. Folk elsker gratis ting, og det kan du udnytte til din fordel. Hvis du er heldigvis kan få flere hundrede eller sågar tusinde kommentarer fra folk i dit lokalområde.

Sæt skilte på gaden

Folk skal overvældes med gode tilbud, og det kan være svært at gøre opmærksom på sig selv, hvis man ikke skal betale dyre annoncekroner på internettet. Men en oldgammel metode at gøre det på er ved at sætte skilte op på fortovet, så forbipasserende får et indblik i de tilbud, som du kører med. Det virker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *