Kontor

3 sunde tiltag hos din virksomhed

Sundhed fylder mere og mere i vores hverdag, og det er derfor også dit ansvar som virksomhedsansvarlig at sætte sundhed på dagsordenen ude på kontoret. Der findes et væld af forskellige måde at gøre hverdagen sundere på, og vi kommer her med 3 bud på, hvad du kan implementere på din arbejdsplads.

Planteservice for bedre indemiljø

Indemiljøet er enormt vigtigt for vores arbejdsindsats og vores fravær på arbejdspladsen. I et for varmt miljø med dårlig luft nedsættes vores effektivitet markant, men det kan du være med til at forhindre med planteservice, som sikrer, at dine planter står både flot, og at de er friske, så de giver noget til luften. Det kan samtidig nedsætte risikoen for sygdom med godt indemiljø, så du i sidste ende faktisk får en økonomisk gevinst ud af det.

Frugtordning

Vi har en tendens til at smugle en chokoladebar med i tasken eller købe en, når vi går på arbejde. Det er noget, vi bør arbejde os væk fra, fordi selvom det ikke synes af meget, så er det bare med til at holde de overflødige kilo på kroppen. I stedet kan du med en frugtordning vise dine ansatte, at frugt faktisk godt kan smage godt og samtidig igen nedsætte risiko for sygedage.

Kontaktløse løsninger

I disse tider med ekstra stort fokus på bakterier og virus kan du nedsætte risiko for smitte gevaldigt, hvis du indfører kontaktløse løsninger til din virksomhed – særligt på badeværelset. Det kan være sædedispenser, armatur og håndtørrer. Mulighederne og mange, og du kan i sidste ende igen spare dig for utroligt mange fraværstimer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *